Zakelijke tankpas voor grote en kleine ondernemers

Zakelijke tankpas voor grote en kleine ondernemers

De AVIA Card is een zakelijke tankpas voor grote en kleine ondernemers. Met de AVIA Card ben je zorgeloos onderweg en kun je gebruik maken van alle optionele extra’s.

Diesel tanken met de AVIA Card

Hoe werkt een tankpas?

Een tankpas is erg gemakkelijk in gebruik. Na een tankbeurt reken je af met je tankpas. Het afrekenen gaat net zoals bij een bankpas of creditcard. Bij onbemande locaties autoriseer je de betaling al van te voren. Er wordt alleen geïncasseerd bij uitzonderingen. Aan het eind van iedere week ontvang je één overzichtelijke factuur voor alle vertankingen.

Een tankpas wordt vaak ook brandstofpas of tankkaart genoemd. Er zit in principe geen verschil tussen deze passen en zijn dus allemaal hetzelfde. Bij AVIA heb je als zzp’er de mogelijkheid om tot drie passen aan te vragen. Als MKB’er ligt dit tussen drie en de twintig passen. Ben je een Fleetafnemer, dan kan je tot meer dan twintig passen aanvragen voor jouw bedrijf. Mocht je ook elektrisch willen laden met de AVIA Card, dan is onze tank- laadpas combinatie misschien wel interessant voor jouw bedrijf.

Waar kan ik mijn tankpas gebruiken?

De AVIA Card kan worden gebruikt op alle AVIA-tankstations in Nederland. Met de AVIA Card kun je ook bij partners van ons tanken, waaronder Esso, Tamoil en Tango. Naast tanken kun je met de AVIA Card ook gebruik maken van optionele diensten zoals carwash, truckwash, toldiensten, btw- en accijnsteruggaaf.

Optionele extra's voor de tankpas

De optionele extra’s kunnen per klant verschillen. Je kiest zelf welke extra’s voor jouw bedrijf van toepassing zijn. Rijd je bijvoorbeeld veel over tolwegen, dan is het wellicht interessant om gebruik te maken van onze toldiensten. Bekijk in welke landen je gebruik kunt maken van onze toldiensten. Er kunnen gemakkelijk ROLA ritten en veerbootovertochten worden geboekt. Wij stellen samen met de klant een pakket samen met alle diensten die nodig zijn

Tankpas zakelijk

De AVIA Card is een zakelijke tankpas. De pas is bedoeld voor zelfstandige ondernemers, mkb-ondernemers en bedrijven met een groot wagenpark. Je ontvangt iedere week één overzichtelijke factuur van alle gemaakte kosten. Je kunt de AVIA Card gemakkelijk aanvragen via ons online aanvraagportaal of door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

AVIA Card aanvragen? Ga dan naar het aanvraagportaal of neem contact op met onze klantenservice.