Acceptatie bij truckwash locaties

Acceptatie bij truckwash locaties

De AVIA Card wordt geaccepteerd bij enkele truckwash locaties. Deze locaties zijn afgestemd op de grootte en hoogte van jouw truck. Met de AVIA Card kun je snel en gemakkelijk jouw truck grondig wassen.

AVIA Card truckwash
AVIA Truck station

Truckwash locaties

De AVIA Card wordt geaccepteerd bij enkele truckwash locaties. Deze locaties zijn afgesteld op de grootte van de trucks, waardoor het gemakkelijk is om jouw truck gronding te reinigen bij één van onze locaties. Wij bieden een unieke en kwalitatieve truckwash aan. Bekijk via onze AVIA app waar de dichtstbijzijnde truckwash zit.

Uitstraling van het bedrijf

Trucks zijn essentiële voertuigen voor vervoer. Naast dat ze gebruikt worden voor transport geeft de uitstraling van de truck ook de uitstraling van het bedrijf weer. Het is daarom belangrijk om de trucks goed te onderhouden en regelmatig door de truckwash te gaan. Was je truck gronding op één van onze truckwash locaties en betaal gemakkelijk met de AVIA Card.

Truckwash voorkant
AVIA Card truckwash

Alle voordelen voor jou

  • Geen losse abonnementen afsluiten, maar betalen met één kaart.
  • Was je truck grondig van binnen en van buiten bij onze truckwash.
  • Alle wasbeurten worden automatisch verrekend en komen op één factuur.
  • Vind dichtstbijzijnde truckwash locatie via de AVIA app.
  • Kwalitatieve truckwash.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

Wij factureren wekelijks de brandstoffen middels e-mailfacturatie (PDF-bestand) waarbij het gefactureerde bedrag enkele dagen na facturatie van je rekening wordt geïncasseerd. De facturatie van de toltransacties vindt 2x per maand plaats. Je ontvangt hiervoor één verzamelfactuur van alle landen met daarbij de details in de bijlage(n). Deze facturen zijn vrijgesteld van btw.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?