Veerboot diensten door Europa

Veerboot diensten door Europa

Profiteer van het grootste Europese netwerk met ruim 700 ferryroutes. De routes liggen op vier belangrijkste corridors van Europa; Oostzee, West Europa, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Het is mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen in de week een veerboot te boeken.

Veerbootdienst
services-veerbootdiensten

700 veerbootroutes

Profiteer van de langste en meest gebruikte ferryroutes. Geniet van routes als de Eurotunnel, Scandinavische, Mediterraanse en Atlantische routes. Laat ons jouw overtocht reserveren of doe dit 24/7 zelf via ons handige boekingsportaal. Met onze verbindingen reis je heel Europa door met de veerboot.

24/7 boeken online

Je kunt 24/7 veerboottochten boeken via het online boekingsportaal. Je ontvangt na het boeken snelle bevestiging via sms en/of mail. Lukt het niet om online te boeken, dan kunnen wij dit altijd voor jouw overtocht doen.

Veerbootdiensten AVIA Card door heel Europa
AVIA Card veerbootdiensten door heel Europa

Alle voordelen voor jou

  • Boek snel en gemakkelijk 24/7 jouw veerboottocht via het boekingsportaal.
  • Wij helpen je bij het boeken van de overtocht en andere vragen.
  • Bekijk op ieder moment of er stakingen of werkzaamheden zijn op jouw route.
  • Profiteer van de meest gebruikte ferryroutes.
  • Ontvang boekingsbevestiging via SMS of mail.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

Wij factureren wekelijks de brandstoffen middels e-mailfacturatie (PDF-bestand) waarbij het gefactureerde bedrag enkele dagen na facturatie van je rekening wordt geïncasseerd. De facturatie van de toltransacties vindt 2x per maand plaats. Je ontvangt hiervoor één verzamelfactuur van alle landen met daarbij de details in de bijlage(n). Deze facturen zijn vrijgesteld van btw.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?