Toldiensten in het buitenland

Toldiensten in het buitenland

In bijna alle Europese landen wordt er tol geheven. Met de AVIA Tolkast kun je gemakkelijk over deze tolwegen rijden en krijg je achteraf één factuur voor alle tolkosten. Rijd zorgeloos over 80.000 km aan tolnetwerken door heel Europa.

AVIA Card toldiensten
AVIA Card toldiensten

Toldiensten in Europa

In bijna alle Europese landen heb je te maken met tolwegen. Het is een hele administratieve opdracht om alle bonnetjes te bewaren en deze te laten declareren. De AVIA Tolkast biedt voor jouw bedrijf de oplossing om zorgeloos over tolwegen te kunnen rijden. Je vermijdt lange wachttijden bij tolpoorten en ontvangt één overzichtelijke factuur van alle toltransacties.

Alle voordelen voor jou

  • Met de AVIA Tolkast rijd je sneller en gemakkelijker langs tolposten.
  • Je krijgt een totaaloverzicht met alle tolkosten die zijn gemaakt.
  • Bekijk alle tolwegen in ons overzicht op deze pagina.
  • De AVIA Tolkast dekt ruim 80.000 km aan tolnetwerken.
AVIA Card toldiensten

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

Wij factureren wekelijks de brandstoffen middels e-mailfacturatie (PDF-bestand) waarbij het gefactureerde bedrag enkele dagen na facturatie van je rekening wordt geïncasseerd. De facturatie van de toltransacties vindt 2x per maand plaats. Je ontvangt hiervoor één verzamelfactuur van alle landen met daarbij de details in de bijlage(n). Deze facturen zijn vrijgesteld van btw.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?