Alle kosten op één factuur

Alle kosten op één factuur

Alle afgenomen diensten over een bepaalde periode komen gezamenlijk op één overzichtelijke factuur. Het is ook mogelijk om een factuur te ontvangen met enkel het tank- en laadverbruik. De gemaakte kosten worden automatisch geïncasseerd, zodat het geen tijd voor jouw bedrijf in beslag neemt.

Belastingteruggave
AVIA Card overzicht

Bewaar het overzicht

Geen aparte bonnetjes en voorschotten. Met de AVIA Card krijg je periodiek een overzicht toegestuurd waarin alle kosten staan beschreven. Deze kosten zijn gespecificeerd per tankkaart. Als beheerder van de fleet kun je via ons fleetmanagement systeem gemakkelijk inzien hoeveel liter er is getankt en welke overige kosten er zijn gemaakt.

Automatische incasso

De gemaakte kosten met de AVIA Card worden wekelijks automatisch afgeschreven door middel van een automatische incasso. Hierdoor heb je zelf geen omkijken naar het betalen van de gemaakte kosten en nemen wij de administratie voor onze rekening. De automatische incasso wordt afgegeven door een SEPA-machtiging.

Fleet management systeem

Het fleet management systeem heeft drie grote voordelen; je ziet in één oogopslag hoeveel jij of je werknemers de afgelopen periode hebben afgenomen, je kunt eenvoudig bekijken of je nog een btw teruggaaf krijgt en hoe je deze moet opsturen én je hebt de gemaakte kosten (van de afgelopen periode) overzichtelijk in beeld.

Alle voordelen voor jou

  • Overzicht van alle gemaakt kosten in de afgelopen periode.
  • Geen aparte bonnetjes of voorschotten.
  • Automatische incasso.
  • Bekijk kosten per kaart.
  • Toegang tot fleetmanagementsysteem.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

De factuur ontvang je meestal iedere week. Mocht je dit graag op een ander moment willen, dan is dat ook zeker mogelijk.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?