Toldiensten in het buitenland

Toldiensten in het buitenland

In bijna alle Europese landen wordt er tol geheven. Met de AVIA Card kun je gemakkelijk over deze tolwegen rijden en krijg je achteraf één factuur voor alle tolkosten. Rijd zorgeloos over 80.000 km aan tolnetwerken door heel Europa.

services-tol
AVIA Card toldiensten

Toldiensten in Europa

In bijna alle Europese landen heb je te maken met tolwegen. De AVIA Card biedt voor jouw bedrijf de oplossing om zorgeloos over tolwegen te kunnen rijden. Je ontvangt één overzichtelijke factuur van alle tolrekeningen. Met de AVIA Card rijd je zorgeloos over meer dan 80.000 km aan tolnetwerken. Ontvang daarnaast ook hoge kortingen op alle tolnetwerken en vermijd lange wachttijden bij tolpoorten.

AVIA Card met tolbox

In Europa zijn veel tolwegen. Het is een hele administratieve opdracht om alle bonnetjes te bewaren en deze te laten declareren. De AVIA Card haalt deze zorgen uit handen door je te laten reizen met een tolbox. Met deze tolbox hoef je niet meer in lange wachtrijen te staan en vind er een duidelijke en snelle facturatie plaats. Hiermee bespaart jouw bedrijf tijd op de boekhouding.

AVIA Card snelweg foto-min
services-tol

Alle voordelen voor jou

  • Met de tolbox rijd je sneller en gemakkelijker langs tolposten.
  • Je krijgt een totaaloverzicht met alle tolkosten die zijn gemaakt.
  • Je kunt met de AVIA Card over alle Europese tolwegen.
  • Bekijk alle tolwegen in ons overzicht op deze pagina.
  • De AVIA Card dekt ruim 80.000 km aan tolnetwerken.

Tolinformatie per land

Tolinformatie per land wordt weergegeven als je op een land klikt.

Laatst bijgewerkt op 8 maart 2023

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

De factuur ontvang je meestal iedere week. Mocht je dit graag op een ander moment willen, dan is dat ook zeker mogelijk.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?