Acceptatie bij carwash locaties

Acceptatie bij carwash locaties

Met de AVIA Card kun je gemakkelijk naar de wasstraat om jouw auto grondig te wassen. Ga naar één van onze carwash locaties met ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Maak jouw auto weer brandschoon op één van onze carwash locaties.

Carwash AVIA
Carwash met AVIA Card

Ga naar één van onze 139 carwash locaties

Met de AVIA Card kun je terecht bij 139 verschillende carwash locaties door heel Nederland. Maak uw auto grondig schoon en betaal met de AVIA Card. Er is altijd een carwash bij jou in de buurt. Bekijk waar onze carwash locaties zitten via de AVIA Tankstationzoeker of via onze AVIA app.

Carwash abonnement

Ga je vaak naar de carwash, dan is het wellicht interessant om te gaan voor een carwash abonnement met de AVIA Card. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen je verder helpen en kijken of je in aanmerking komt voor een abonnement. Met een maandelijks abonnement betaal je iedere maand hetzelfde bedrag.

Alle voordelen voor jou

  • Was je auto bij één van onze 139 carwash locaties.
  • Wij hebben een klantenservice die je bij elk probleem kan helpen.
  • Reken eenvoudig af met de AVIA Card en krijg later de factuur.
  • Gebruik onze app om de dichtstbijzijnde carwash te vinden.
  • Was binnen- en buitenkant.
Carwash AVIA Card

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

Wij factureren wekelijks de brandstoffen middels e-mailfacturatie (PDF-bestand) waarbij het gefactureerde bedrag enkele dagen na facturatie van je rekening wordt geïncasseerd. De facturatie van de toltransacties vindt 2x per maand plaats. Je ontvangt hiervoor één verzamelfactuur van alle landen met daarbij de details in de bijlage(n). Deze facturen zijn vrijgesteld van btw.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?