Met de AVIA Card zorgeloos onderweg

Met de AVIA Card zorgeloos onderweg

Met onze AVIA Card kun je snel, eenvoudig en voordelig laden en tanken. Voor alle afgenomen diensten krijg je één verzamelfactuur en heb je via ons portaal altijd en overal inzicht in alle gegevens.

Onbegrensd onderweg met de AVIA Card

Altijd een tank- of laadstation in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij meer dan 1.000 tankstations in Nederland en ruim 2.500 in Europa tanken. Laden van je elektrische auto kan bij meer dan 650.000 laadpunten in Europa. Je bent er dus altijd van verzekerd dat er een tank- en/of laadlocatie in de buurt is.

Alle tank- en laadsessies op één factuur

Zit je met jouw bedrijf nog midden in de verduurzaming van je wagenpark en is een deel al elektrisch, maar heb je ook nog benzine/diesel auto’s? Via de AVIA Card ontvang je één factuur met de laadsessies en afgenomen liters brandstoffen. Zo houden we het overzichtelijk voor jou als ondernemer.

Alle gegevens altijd en overal beschikbaar via de AVIA-app

In de AVIA Laden app vind je snel de dichtstbijzijnde laadpunten die geschikt zijn voor jouw type voertuig. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten en te stoppen en jouw laadgegevens op afstand in te zien, zodat jij zelf ook even rustig bij kunt tanken. De AVIA Laden app is beschikbaar in Google Play en de App Store.

Kosten elektrisch laden met de AVIA Card

Gebruik je de pas alleen om te tanken en niet om te laden? Dan is de pas geheel kosteloos.

Wil je naast alle andere voordelen van de AVIA Card ook jouw elektrische voertuig kunnen laden? Dan betaal je maandelijks €7,50 euro per pas en eenmalig €10 euro activatiekosten. Je betaalt een vast voordelig laadtarief per kWh voor zowel AC- als DC laden en in heel Nederland kun je laden zonder een starttarief per transactie te betalen.

Laadoplossingen voor jouw bedrijf

AVIA Weghorst biedt ook mogelijkheden voor een AC lader of DC snellader op locatie. Onze laadpalen kunnen worden aangesloten op openbare plaatsen of op je eigen (bedrijven)terrein. Hierbij is het mogelijk om openbaar en voor eigen gebruik te laden. Wil je meer weten over kosten, tijdsduur van aanvraag tot aan plaatsing en werkwijze? Neem contact met ons op.

Optionele extra’s met de AVIA Card

Met de AVIA Card kun je onderweg gebruikmaken van nog veel meer extra services. Zo kun je bij ons terecht voor btw- en accijnsteruggave, toldiensten en het boeken van een veerboot of trein.

Btw en accijnsterugvordering

Met de AVIA Card vereenvoudig je de btw- en accijnsadministratie. In veel landen zijn tolgelden, veergelden en diesel onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggave van de btw. In een aantal landen is het ook mogelijk de accijns terug te vorderen (o.a. België, Frankrijk, Slovenië, Italië, Hongarije en Spanje). In ons klantenportaal zie je in één oogopslag welke regels voor welk land geldt en hoeveel je per transactie terug kunt vorderen.  

Toldiensten

Met slechts één kastje profiteer je van de meest uitgebreide toldekking in Europa. In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Dit geldt ook voor bruggen en tunnels, zoals de Eurotunnel, Mont Blanc en Fréjus tunnels en de Liefkenshoektunnel. Bekijk op onze toldiensten pagina welke toltarieven er op dit momenten gelden door heel Europa.

Veerbootdiensten

Ook de overtochten bij het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europese zeeën boek en betaal je eenvoudig via AVIA.

ROLA

Binnen AVIA stimuleren we het gebruik van alternatieve, duurzame vervoersopties en daarom is het ook mogelijk om via AVIA het transport via European Rolling Road (ROLA) te boeken en te betalen. Ter vergelijking: 1 ton goederen per spoor levert vijf keer minder CO2-uitstoot op dan via de weg. Het spoor kan ook grote hoeveelheden aan; één goederentrein vervoert ongeveer net zo veel als 56 vrachtwagens samen. In o.a. Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië is goederentransport via het spoor een duurzaam alternatief.

Car- en truckwash

Met de AVIA Card kun je gebruikmaken van één van onze vele carwash-locaties met wasstraat, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten. Onze AVIA Card wordt ook geaccepteerd op enkele truckwash locaties. Deze hebben de juiste grootte en hoogte voor bijzondere voertuigen.