Laadpas actief in heel Europa

Laadpas actief in heel Europa

Met een laadpas kun je op verschillende locaties in binnen- en buitenland jouw auto opladen aan een oplaadpunt. Met de laadpas kun je dan gemakkelijk een transactie opbouwen. Het aantal laadpunten zal in de aankomende jaren alleen maar toenemen.

Hoe werkt een laadpas?

Je kunt met een laadpas laden op locaties door heel Europa. Na het aanbieden van de laadpas bij een laadpaal wordt er een sessie gestart. De kosten die gemaakt worden tijdens deze sessie worden iedere week gefactureerd en automatisch geïncasseerd.

Voordelen van een laadpas

De grootste voordelen van een laadpas zijn dat je overal in Europa gemakkelijk kunt laden. De laadsessies zijn gemakkelijk terug te vinden in het fleetmanagement systeem en worden automatisch in rekening gebracht. Via de AVIA laden app zie je gemakkelijk waar het dichtstbijzijnde laadpunt te vinden is en bekijk je jouw laadgeschiedenis.

Maandelijkse kosten laadpas

Er zitten maandelijkse kosten verbonden aan een laadpas. AVIA rekent hier €7,50 per maand voor. Je kunt hiermee laden door heel Europa en laden tegen een vast tarief. Er zijn verschillende vaste tarieven voor AC, DC en buitenlands laden. Je krijgt vervolgens ook toegang tot de AVIA laden app en kunt jouw eigen laadpas hierin registreren. Met deze app kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde laadpaal vinden en heb je een overzicht van jouw laadgeschiedenis.

Hoe vraag je een laadpas aan?

De AVIA laadpas vraag je gemakkelijk aan via onze online aanvraagportaal. Vul hier je bedrijfs- en persoonsgegevens in en geef aan dat je elektrisch wilt laden. Elektrisch laden zal dan voor jouw AVIA Card geactiveerd worden.