Btw- en accijns teruggave

Btw- en accijns teruggave

In alle EU landen en Noorwegen en Zwitserland kunnen buitenlandse bedrijven de btw terugkrijgen die zij in het buitenland hebben betaald over goederen en diensten. De AVIA Card helpt je om dit gemakkelijk te regelen, zodat jouw administratie op orde blijft.

services-btw
Europese Unie belastingteruggaaf

30+ Europese landen

Je kunt in meer dan 30 Europese landen de btw en accijns terugvorderen. Ieder land heeft zijn eigen regelgeving en btw-tarieven die kunnen variëren tussen de 8 en 25 procent. De kans is groot dat jouw bedrijf ook recht heeft op het terugvorderen van de btw en/of accijns. 1% van onze verzoeken wordt slechts afgewezen.

Wij zijn aangesloten bij de International VAT Association (IVA), hierdoor kunnen wij Europese dekking bieden op het gebied van belasting- en accijnsteruggave.

Alle voordelen voor jou

  • Wij ontzorgen je bij het terugvorderen van je btw en accijns.
  • Wij hebben een klantenservice die je bij elk probleem kan helpen.
  • Slechts 1% van verzoeken worden afgewezen.
  • Europese dekking.
AVIA Card belastingteruggave

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

Wij factureren wekelijks de brandstoffen middels e-mailfacturatie (PDF-bestand) waarbij het gefactureerde bedrag enkele dagen na facturatie van je rekening wordt geïncasseerd. De facturatie van de toltransacties vindt 2x per maand plaats. Je ontvangt hiervoor één verzamelfactuur van alle landen met daarbij de details in de bijlage(n). Deze facturen zijn vrijgesteld van btw.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?