Btw- en accijns teruggave

Btw- en accijns teruggave

In alle EU landen en Noorwegen en Zwitserland kunnen buitenlandse bedrijven de btw terugkrijgen die zij in het buitenland hebben betaald over goederen en diensten. De AVIA Card helpt je om dit gemakkelijk te regelen, zodat jouw administratie op orde blijft.

services-btw

Btw teruggave check

Bekijk snel en gemakkelijk via ons fleetmanagementsysteem op hoeveel btw- en accijnsteruggave je recht hebt. Wij automatiseren het proces voor jouw bedrijf, zodat jouw bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Wij zijn aangesloten bij de International VAT Association (IVA), hierdoor kunnen wij Europese dekking bieden op het gebied van belasting- en accijnsteruggave.

30+ Europese landen

Je kunt in meer dan 30 Europese landen de btw en accijns terugvorderen. De kans is dus groot dat jouw bedrijf ook recht heeft op het terugvorderen van de btw en/of accijns. 1% van onze verzoeken wordt slechts afgewezen. Wij automatiseren dit gehele proces voor jouw bedrijf. Ieder land heeft zijn eigen regelgeving en btw-tarieven die kunnen variëren tussen de 17 en 20 procent.

Alle voordelen voor jou

  • Vorder snel en gemakkelijk je btw en accijns terug.
  • Wij hebben een klantenservice die je bij elk probleem kan helpen.
  • Btw- en accijnsteruggave gaat eenvoudig via ons online portal.
  • Slechts 1% van verzoeken worden afgewezen.
  • Europese dekking.

Belastinginformatie per land

Belastinginformatie per land wordt weergegeven als je op een land klikt.

Laatst bijgewerkt op 8 maart 2023.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht met de vragen die wij het meeste tegenkomen bij klanten.

Een AVIA Card kan worden aangevraagd via het online aanvraagportaal. Mocht je veel passen nodig hebben of er niet uitkomen in het portaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Ja, iedere kaart kan worden beveiligd met een persoonlijke pincode.

De factuur ontvang je meestal iedere week. Mocht je dit graag op een ander moment willen, dan is dat ook zeker mogelijk.

Ja, dit kan zeker. Je kunt ook een AVIA Card aanvragen waarmee je enkel kunt tanken bij één van onze (partner) locaties. 

Nee, de AVIA Card is enkel voor zakelijke klanten. 

Interesse in de AVIA Card?